200 medarbeidere gleder seg til å ta deg i mot på Final8.

Tirsdag kveld var over 120 frivillige og medarbeidere til Final8 samlet til informasjonsmøte. Denne kvelden fikk alle hilst på gruppelederne sine og ikke minst prøvd den nye Final8 kolleksjonen. Det var en giret gjeng som møtte opp og som gleder seg vilt til å ta i mot publikum og gjester fra hele Håndball-Norge.

Kvelden startet med gjennomgang av alle grupper og presentasjon av gruppeledere. Her er alt fra teknisk, lyd lys og bilde, til arenaverter, kioskpersonell, billettører, vakter, medisinsk team og renhold. Alle funksjoner skal håndteres og Final8 skal være et godt sted å være for alle uansett om det er publikum, spillere, gjester, eller medarbeidere.

NÅ STARTER DET

Med drøye to uker igjen til første semifinale, er det nå det hele starter. De neste to ukene skal det inn store mengder med teknisk utstyr, ekstra lys og lyd skal monteres i taket, nye bannere skal opp i hele Sparebanken Sør Amfi. Mengder med mat, kioskvarer og drikke skal leveres og lagres. Det skal produseres uante mengder vaffelrøre og måltider skal preppes. Det skal bygges trapper, scene, gulv skal legges, i det hele tatt skal hele Sparebanken Sør Amfi med tilstøtende Sam Eyde vgs. klargjøres for å ta i mot håndballelskere fra hele landet. – Vi er utrolig heldige som har en sånn fin og dedikert gjeng medarbeidere til dette arrangementet. Uten alle disse fantastiske menneskene, ville det vært helt umulig å arrangere et slikt event i Arendal, sier Arrangementssjef Per Carsten Michelsen.