Dette er Final8

Velkommen til tidenes råeste håndballarrangement. Final8 er Norges nye håndball- og publikumsfest! Final8 er finalespillet i Norgesmesterskapet (NM) i håndball.

Final8 ble første gang arrangert i Arendal 24.-26. februar 2023. Da fyltes Sparebanken Sør Amfi, Arendal og Sørlandet opp med supportere, håndball entusiaster, store og små, ispedd fanzone og mye mer tre festdager til ende.

Helgen 23. – 25. februar 2024 fylles igjen Sparebanken Sør Amfi og Arendal opp med feststemte håndball entusiaster, semifinale og finale klare lag og elleville supportere, til nok et Final8!!

På banen skal det kjempes om NM-pokaler for menn, kvinner og juniorer. Det skal spilles semifinaler, bronsefinaler og finaler denne helgen. Komplett kampoppsett kommer når lagene er klare.

Foruten bataljene som foregår på banen i en festrigget Sparebanken Sør Amfi, byr Final8 på en rekke godbiter også utenfor banen gjennom hele helgen. Egen fanzone for barn og unge, dj`er, Blåsemafiaen og supporter puber i sentrum, en helg med håndballidenskapen på førsteplass. Final8 er norsk håndball store helg!

Fra et av åpningsshowene under Final8 i 2023. Foto: Birgit Fostervold

Mer nysgjerrig? Les mer om praktisk info, trykk her.

Ønsker du å kjøpte billett til Final8?Klikk her

Final8 arrangeres av Norges Håndballforbund (NHF), interesseforeningen Norsk Topphåndball og ØIF Arendal.
Velkommen til tidenes råeste håndballarrangement i Arendal!