Fanzone – Final8

Fanzone

Final8-arrangementet skal være et festarrangement for alle. For å støtte opp om festen ute på selve håndballbanen byr arrangøren på flere ulike Fanzone-områder. Her håper vi at publikum – store so små – skal finne gode opplevelser og påfyll før, mellom og etter kampene. Her skal det være gode anledninger til både å skape og vedlikeholde, både «trykk» og stemning. Les mer om de forskjellige Fanzone-områdene her:

Fanzone inngang
I forbindelse med Final8 blir Sam Eyde VGS benyttet som inngangsområde til hele arrangementet. Det sikrer at ingen må stå ute i kulde, snø eller regn. Men kan gå rett inn i serviceområdet. Her vil alle praktiske forhold knyttet til billetter etc. ordnes.
Her vil det også være mye liv, musikk, supportersalg for lagene og Final8-samarbeidspartnerne vil bruke området til å lage spennende publikumsaktiviteter.
Her skal vi sette publikum i riktig god håndball- og feststemning fra allerede i første møte med Final8-arenaen.

Fanzone KIDS
Det blir satt av eget område til barn ved den store hovedtribunen. Navnet blir Fanzone KIDS.
Her blir det lek og mer moro for store og små barn. Samarbeidspartnere og arrangøren fyller området med utfordrende og morsomme aktiviteter. I Fanzone KIDS kommer det også til å være vertskap som både aktiviserer og kan se etter de aller yngste – dersom tiden på tribunen sammen med foreldre krever et avbrekk.

illustrert versjon av Fanzone kids

Fanzone VIP
Vår gedigne Fanzone VIP har plass til mer enn 700 til servering – til hver kamp! Med egne vrimleområder utgjør dette selve «hjertet» i all aktivitet som skjer utenfor banen i Sparebanken Sør Amfi.
Inne på området, som vanligvis brukes som fire tennisbaner, blir det en egen, større scene (som også benyttes på håndballfesten lørdag kveld), servering av mat og drikke, underholdning – og de beste områder for å mingle med hele håndballfamilien.
Her skal «trøkket» holdes i gang når det ikke er kamper. I Fanzone VIP blir det også anledning til å «varme opp» før egne favorittlag spiller.

Alle Final8-lagene får anledning til å traktere sine samarbeidspartnere og fans i Fanzone VIP. Det samme gjelder for Final8-partnere og for Norges Håndballforbunds og Norsk Topphåndballs samarbeidspartnere. Her vil også Final8-publikummet ellers få anledning til å kjøpe seg adgang og bli endel av hele håndballfesten helgen 24.-26. februar 2023.

Fanzone i Trondheim under EURO2020