Fanzone – Final8

Fanzone

Final8-arrangementet skal være et fest arrangement for alle. For å støtte opp om festen ute på selve håndballbanen byr arrangøren også på Fanzone-områder. Her håper vi at publikum – store so små – skal finne gode opplevelser og påfyll før, mellom og etter kampene. Her skal det være gode anledninger til både å skape og vedlikeholde, både «trykk» og stemning. Les mer om Fanzone-området her:

Fanzone er inngangen til Final8
I forbindelse med Final8 blir inngangs område til hele arrangementet gjennom fanzone. Det sikrer at ingen må stå ute i kulde, snø eller regn før kamp. Her vil alle praktiske forhold knyttet til billetter etc. ordnes.
Her vil det også være mye liv, musikk, supporter salg for lagene og Final8-samarbeidspartnerne vil bruke området til å lage spennende publikums aktiviteter. Her skal vi sette publikum i riktig god håndball- og feststemning fra allerede i første møte med Final8-arenaen. Med egne vrimle områder utgjør dette selve «hjertet» i all aktivitet som skjer utenfor banen i Sparebanken Sør Amfi. Det blir servering av mat og drikke, underholdning – og de beste områder for å mingle med hele håndball familien.
Her skal «trøkket» holdes i gang når det ikke er kamper. I Fanzone blir det også anledning til å «varme opp» før egne favorittlag spiller.