Fanzone

Final8-arrangementet skal være et fest arrangement for alle, store som små. For å støtte opp om festen ute på selve håndballbanen byr arrangøren også på Fanzone-område. Her ønsker vi at publikum skal finne gode opplevelser og påfyll før, mellom og etter kampene. Her skal det være gode anledninger til både å skape og vedlikeholde, både «trykk» og stemning. Les mer om Fanzone-området her:

Fanzone er inngangen til Final8
I forbindelse med Final8 blir inngangsområde til hele arrangementet gjennom fanzone. Det sikrer at ingen må stå ute i kulde, snø eller regn før kamp. Her vil alle praktiske forhold knyttet til billetter etc. ordnes før man trer inn i hjertet av arrangementet.

I Fanzone vil det være et yrende liv gjennom hele dagen, med musikk, salg av supportereffekter for lagene, og der Final8-samarbeidspartnerne vil bruke området til å lage spennende publikums aktiviteter. Her skal vi sette publikum i riktig god håndball- og feststemning allerede i første møte med Final8-arenaen. Med eget vrimle områder utgjør dette selve «hjertet» i all aktivitet som skjer utenfor banen i Sparebanken Sør Amfi. Fanzone har også egen scene, der det vil bli ulik underholdning gjennom dagen – og de beste områder for å mingle med hele håndball familien, blant trampoliner, hoppeslott og andre aktiviteter. Her skal «trøkket» holdes i gang når det ikke er kamper. I Fanzone blir det også anledning til å «varme opp» før egne favorittlag spiller.


I Fanzone-VIP, vil det blir egen VIP Lounge med servering av noe å bite i, samt et utvalg drikke. Her er aldersgrensen 18. år. I Fanzone-VIP er det mulig å forhåndsbestille VIP-buffet. Det er mulig for firmaer, familier og supportere til å bestille seg bordplass.

Bestilling av plasser i buféten gjøres på e-post til: post@final8.no

Lørdag kveld rigges Fanzone om til en skikkelig HÅNDBALLFEST – et vorspiel før den store finaledagen. Festen vil ha 18 års aldersgrense og har fri inngang. Johnnyboy kjent fra «Norgespuben» under mesterskap i inn- og utland spiller.