Foto: Jan Espen Thorvildsen

Final8; – En fin måte å samle håndballfamilien på

Arendal er arrangør når Final8 arrangeres for aller første gang. Semifinalene og finalene i håndball-NM skal avgjøres.  – og du er invitert!

Noen kommer for å treffe andre håndballglade venner, mens andre kommer for å se Norges beste håndballag kjempe om NM-tittelen og Kongepokalen. Uansett vil de få en fantastisk opplevelse der håndballkampene er pakket inn med lyd, lys, LED og underholdning langt over det som noen gang er levert i norske haller.

Det sier daglig leder i Norsk Topphåndball, Hein Barthold. Norsk Topphåndball er en interesseorganisasjon for klubbene på øverste nivå i Norge, og har vært tungt involvert i utviklingen av det nye Final8-konseptet.

– Klubbene i REMA 1000-ligaen for menn og kvinner ønsket å videreutvikle NM-konseptet etter inspirasjon fra Final4 i Champions League. Målet er å skape et arrangement der folk samles til en uforglemmelig helg.  Toppklubbene har derfor, i samarbeid med Norges Håndballforbund og Norsk Topphåndball, jobbet frem konsepter som skal bidra til å løfte håndballen videre, sier Barthold.

President i Norges Håndballforbund, Kåre Geir Lio, er glad for at det nye konseptet endelig skal settes til liv i Arendal. 

– Jeg synes Final8 er en rasende god idé som inneholder veldig mange positive elementer for norsk håndball. Det er fint at seniorspillere og juniorspillere, jenter og gutter er samlet – det bør de være i veldig mange arrangementsformer i norsk håndball, særlig for ungdom, sier Lio.

Han håper håndballfans og andre i Arendalsområdet tar turen til Sør Amfi helgen 24.-26. februar og bidrar til en skikkelig fin håndballfest.

– Vi har en forhåpning om at det lokale engasjementet skal slå ut. Ved å legge dette til en plass der det er lokal iver og entusiasme, håper vi det skal føre til stappfull hall hele helgen, og at dette kan være en fin måte å samle håndballfamilien på, sier Lio.

Billetter kan du kjøpe her