FINAL8: La oss vise Norge at Arendal kan arrangere en folkefest av håndballmagi på vinterstid!

For andre året på rad skal ØIF Arendal stå som teknisk arrangør av Final8, cupfinalehelgen i håndball for både kvinner og menn, senior og junior, 23. – 25. februar. Tre dager til ende skal de fylle Sparebanken Sør Amfi til en spektakulær folkefest, hvor håndballentusiaster og sportselskere samles for å oppleve det ypperste av norsk håndball.

n gedigen folkefest, der kampen om Kongens pokal står i sentrum. Her kommer verdensstjerner med Sander Sagosen i spissen. Og med et stort Fanzoneområde, lounge og håndballfest, vil dette være stedet for alle som er glad i folkefester, uansett om man elsker håndball eller ikke.

Fredagen vil være viet juniorene, jenter og gutter 20 lag skal kjempe om tittelen Norgesmester denne kvelden i Sør Amfi. Dette blir et skikkelig vorspiel til det som skal skje de neste to dagene, men allerede denne kvelden er VIP-lounge og Fanzone åpen med sine aktiviteter.

Lørdag er den første hele dagen i Sør Amfi og det er fanzone som åpner først, for å ta i mot alle som vil være en del av denne folkefesten. Har du derimot kjøpt billett, dagspass eller helgepass, åpner det seg enda flere muligheter. Du kan blant annet besøke vår Final8-loungen der man får kjøpt enkle småretter og drikke, loungen har 18 års aldersgrense. Som innehaver av helge-/dagspass, har du fri tilgang til alle kampene den aktuelle dagen eller hele helgen. Du bestemmer selv hvor mange kamper du vil se. Har du lyst til å spise en bedre buffet, kan du også forhåndsbestille dette på post@final8.no.


VERDENSSTJERNER I SØR AMFI

Final8 er ikke bare en rekke håndballkamper, det er en folkefest som forener supportere gjennom deres kjærlighet for sporten. Tribunene pulserer med energi og entusiasme når fansen heier på sine favorittlag, skaper en elektrisk atmosfære som bare kan oppleves på slike store arrangementer.

Final8 er også en unik sjanse til å se verdensstjerner på nært hold. Spillere med imponerende ferdigheter og internasjonal anerkjennelse konkurrerer for å løfte trofeet. Å være vitne til deres talent og dedikasjon er en uforglemmelig opplevelse som inspirerer både unge og erfarne håndballspillere.

Og med lag som Kolstad og Vipers Kristiansand, kommer verdensstjerner som Magnus Gullerud, Torbjørn Bergerud, Gjøran Johannesen, Sigvaldi Gudjonsson, og ikke minst Sander Sagosen. Evig unge Kathrine Lunde, Anna Vyakhireva, Silje Vaade og Ana Debelic for å nevne noen. Også de andre Final8 lagene har stjerner som for eksempel Elverums Thobias Grøndahl, Larviks Maja Furu Sætheren og Solas Camilla Herrem, som skal vise seg frem i Arendal denne helgen. Så ved å være tilstede kan du oppleve mange av stjernene du ellers ser på tv under mesterskap, live i Sparebanken Sør Amfi.


FANZONE – HJERTET AV ARRANGEMENTET

Alle som deltar i folkefesten Final8, ankommer arenaen gjennom Fanzone. Her vil det være et pulserende liv gjennom hele helgen. I fanzone vil man finne ulike aktiviteter for store og små, konkurranser, utstillere og en egen scene der det vil bli ulike innslag fra. Man kan få kjøpt seg mat og drikke, man kan leke, konkurrere eller rett og slett bare kose seg blant mange, mange feststemte mennesker. Lørdag kveld rigges fanzone om til en real håndballfest, med musikk og sang, slik håndballvenner er vant til på store mesterskap. Arrangementet lørdag kveld vil ha 18 års grense, og har fri inngang.

Final8 er ikke bare en cupfinale helg, det er en feiring av sporten, samfunnet og lidenskapen. Fra folkefestens intense atmosfære til VIP-loungens eksklusive opplevelser, og fra Fanzonens familievennlige arrangementer til verdensstjernenes magi på banen – Final8 skaper minner som varer livet ut, og fortsetter å styrke håndballens posisjon som en global folkesport.

Billetter til arrangementet finner du på www.final8.no, her velger du billettype og det er klart at det lønner seg å kjøpe helgepass. Da er du sikret å få med deg alt som skjer under folkefesten Final8.

Selv om ikke vårt eget flaggskip ØIF Arendal er med å kjempe årets Kongepokaler, håper vi allikevel at Arendalittere vil vise at vi kan gjøre Norges beste arrangement innen håndball, at vi kan skape folkefest og at vi vet å sette pris på de store anledninger. Så kjøp helgepass eller dagspass i dag og bli med på festen.