Kjøpsinfo – Final8

Kjøpsinfo

Slik kjøper du billetter
Billetter til Final8 kjøpes i billett-app’en «Final 8» eller på websiden https://final8.woow.no/#!/home

Vi vil anbefale publikum å laste ned Final8-app’en. Her vil det komme oppdatert informasjon og nyheter om arrangementet, i tillegg til at billettene ligger trygt lagret her.

Final8-app’en kan lastes ned fra App Store (Iphone) eller Google Play (Android). OBS: Husk mellomrom mellom final og 8 når du søker etter app’en i App Store / Google Play.

Du må fremvise gyldig billett når du ankommer arenaen. Dette gjøres enten ved å vise frem billetten din på mobilen, eller ved å fremvise medbragt utskrift som du har printet ut selv.

Billettpriser Final8 (pr. kamp):

Juniorfinaler: kr 250 (Billett til en av juniorfinalene gir adgang til begge)
Semifinaler: kr 375
Finaler: kr 400
Lagsbilletter: kr 250

Det er ingen honnør eller barnepris-kategori under Final8. Unntaket er barn som er så små at de kan sitte på fanget, de kommer gratis inn. Dersom man ønsker lagsbilletter, ta kontakt med Grete på grete@final8.no eller tlf 951 13 284

Refusjon
Kjøpte billetter til arrangementet refunderes ikke. Dette er i henhold til de avtaler som gjelder for arrangementet og de involverte partene (NHF, Norsk topphåndball og ØIF Arendal). Ved sykdom henstiller vi til at man gjør en henvendelse til reiseforsikringen for å søke om å få dekket opp eventuelle tap der.

Nedsatt funksjonsevne
Hvis du har ledsagerbevis, får ledsageren din gratisbillett. Vi har et begrenset antall rullestolplasser. Plassene selges over telefon eller i billettluken.

Kontakt Ole Aasen på telefon 47666818 eller på e-post ole@oifarendal.no