Billettpakker til breddelag – Final8

Billettpakker til breddelag

Vi inviterer breddelag fra hele landet til å komme til Arendal under Final8. Unge håndballspillere er en viktig målgruppe for arrangementet, og vi har derfor laget et eget konsept som vi kaller «ungdomsdøgnet» i Final8.

«Ungdomsdøgnet» starter fredag ettermiddag den 24/2 og varer til lørdag ettermiddag den 25/2. I løpet av dette døgnet skal det spilles 2 semifinaler for kvinner, 2 juniorfinaler og 2 semifinaler for herrer. Alle disse kampene, pluss masse underholdning og god mat vil sikre de unge en uforglemmelig håndball-opplevelse. For mange faller Final8-helgen i vinterferien, så da er det kanskje enklere å reise til Arendal på fredagen.

Her kan du lese mer om billetter til breddelag

Du melder på laget ditt ved å fylle ut skjemaet under:

Reservasjon lagpakke

Kontakperson for reservasjon av lagpakke:

Antall spillere og støtteapparat som inngår i reservasjonen kan justeres senere.
Ønskes overnatting på skole?
Det vil være mat tilpasset allergikere i arenaen, men skulle det være spesielle ting dere ønsker å informere om kan dette gjøres her.
Ønsker dere billetter til finalen på søndag også?
Merk: Da vil totalprisen øke tilsvarende prisen per finalebillett.
Start Over

Merk: Et utfylt og innsendt skjema er å anse som en reserverasjon. Bestillingen er altså ikke økonomisk bindende for laget/klubben før dere har bekreftet den på et senere tidspunkt. Men i og med at alle breddelag i Norge gis muligheten til å bestille billetter Final8, så vil det kunne bli knapphet på billetter. Vi vil derfor anbefale alle interesserte å reservere de billettene dere tror dere trenger så fort som mulig, så gir vi dere heller litt tid i etterkant til å kvalitetssikre bestillingen. Dere kan også få hjelp av vår gruppeansvarlig til å gå igjennom og fullføre den endelige bestillingen.

Når reservasjonen er godkjent av begge parter, vil dere få tilsendt faktura på bestillingen.

Alle priser står oppgitt i pdf’en som beskriver innholdet i lagspakken.

Dersom du/dere har spørsmål, ta kontakt med gruppeansvarlig for Final8; Grete Skindlo på telefon 95113284 eller e-post: grete@final8.no