Adrian Ark Saastad: – Vi går for seier i kvartfinalen mot Fjellhammer

Follo HK ble klare for kvartfinalen i NM for gutter 20, spillere født i 2003 eller yngre, etter å ha beseiret Tiller i Trondheim i åttendelsfinalen. I trekningen ble det klart at Follo skal møte Fjellhammer. Dette er to lag med spillere som kjenner hverandre godt. Her finner du klassekamerater og spillere som har deltatt sammen på ulike talentsamlinger. 

Et steg nærmere Final 8 

I årets NM har Follo kommet et steg nærmere en plass i Final 8. ØIF Arendal er arrangør av Final 8 der NM20 finalene for kvinner og menn spilles i tillegg til semifinaler og finaler for kvinner og menn senior. Finalehelgen i Arendal går 23 til 25 februar 2024. 

Fjellhammer kommer til Stil Arena med et sterkt lag

Fjellhammer har en sterk tropp. Laget fra Lørenskog kommune har fått flere nye spillere i stallen fra andre klubber foran årets sesong. I kamptroppen som trolig stiller til start mot Follo er det flere med erfaring REMA-1000 ligaen. Fjellhammer har med andre ord et sterkt lag i G20 NM.

Saastad: «Vi går alltid for seier»

Follos gutter går alltid for seier og NM kvartfinalen mot Fjellhammer er intet unntak. Til oppgjøret mot Fjellhammer stiller Follo en sterk kamptropp med noen få forfall. Kamptroppen består av spillere fra både Follos a-lag og rekruttlag. Follo Media fikk siste nytt fra trener Adrian Ark Saastad i forkant av kampen mot Fjellhammer. 

«Vi forventer at Fjellhammer kommer med et sterkt lag. De er kjent for å ha mange gode talenter i klubben. Det er ofte talentfulle spillere som kommer til Fjellhammer fra andre klubber og spillerne har store ambisjoner», sier Adrian Ark Saastad. 

«Det blir nok helt sikkert en spennende kamp mot et godt lag. De har gode spillere i alle posisjoner. Det er jo flere spillere med på Fjellhammer med erfaring fra tøffe kamparenaer som for eksempel Rema 1000 ligaen»,  fortsetter Saastad. 

«Vi skal spille på våre styrker og vi legger en kampplan ut ifra de spillerne vi har tilgjengelig og den motstanderen vi møter. Vi går for seier og vi skal gi absolutt alt vi kan», avslutter en kampklar Adrian Ark Saastad. 

Follo HK – Fjellhammer spilles i Stil Arena onsdag 15 november klokken 19:00.