Prestisjeoppgjør for ØIF Arendal på hjemmebane

I år spiller ØIF Arendal på hjemmebane, og det er noe trener Heine Jensen gleder seg til. – Final8 er  et nytt og spennende prosjekt som gir en hel helg med masse god håndball og forhåpentligvis topp stemning, sier han.

Til tross for at hjemmebane kan anses som en fordel, forteller spiller Jørg William Fiala Gjermundnes at det vil bli en tøff kamp. De er likevel innstilt på å gi alt.

– Nøkkelen for å slå Elverum blir å få stoppet kollektivet deres. Elverum har klassespillere overalt på banen, så vi må hele tiden være på vårt beste for å slå dem.

Viktige faktorer blir også å få stoppet Tobias Grøndahl. Han er helt enorm på å spille andre gode, og ikke minst sette ballen i nettet selv, så det blir ekstremt viktig å få stoppet han, forteller ØIF-spilleren.

Begge lag har dessuten to av de beste supportergruppene i Norge, som vil sørge for at det blir  ordentlig liv og røre i hallen på lørdag. Jensen gleder seg til finalehelgen, og håper på god støtte fra publikum.

– Vi ser frem til kampen mot Elverum, men vet at det krever en topprestasjon av oss for å ha muligheten til å spille finale. Vi håper på en god og jevn kamp med mange tilskuere, sier han.

KAMPEN MELLOM ARENDAL OG ELVERUM HAR KAMPSTART LØRDAG 25. FEBRUAR KL. 14.15