Foto: NTB

Semifinalene fredag snart utsolgt – fortsatt billetter til lørdag!

De siste dagene har billettsalget til tidenes første Final8 virkelig tatt seg opp. Bare i løpet av helgen har mange vært inne i appen eller via hjemmesiden og sikret seg semifinale billetter. Det er fortsatt billetter å få kjøpt til semifinalene lørdag og finalene søndag, men det kan lønne seg og ikke vente for lenge.

Foto: Jan Espen Thorvildsen

Funnet rundt 100 billetter til damenes semifinale

Damenes semifinaler fredag kveld er i utgangspunktet utsolgt, det har i følge billettansvarlig Grete Skindlo tatt skikkelig av hva gjelder semifinalene og da spesielt fredagskvelden. Men etter litt fintelling og gjennomgang av plasser har arrangøren funnet omkring 100 billetter som nå ligger ute for salg. «Dette er de siste billettene som blir tilgjengelige til fredagens semifinaler, så her er det ikke noe å vente på», sier en blid Skindlo.

Når det gjelder herrenes semifinaler på lørdag ettermiddag og kveld, er det noen flere billetter tilgjengelige, men også her fylles det nå raskt opp. Semifinale 1 mellom ØIF Arendal og Elverum er det mest trykk, en del av billettene er revet bort, men fortsatt mulig å få plass, mens i andre semifinale mellom KRS og Kolstad er det fortsatt brukbart med plasser.

Foto: NTB

Finalebilletter

Det er fortsatt billetter igjen til begge finalene på søndag, dette har nok sin naturlige forklaring i at finalelagene først blir klare fredag og lørdag. «Dersom du allerede nå er sikker på at du skal ha med deg en eller begge finaler, ville jeg ha kjøpt billetter allerede i dag. For på fredag og lørdag vil nok billettene fly ut så snart lagene begynner å kvalifisere seg til finalene, da kan det fort gå tomt», opplyser Skindlo avslutningsvis. Så da er det bare å benytte sjansen og sikre seg billetter til årets råeste håndballopplevelse!