SISTE: Byåsen stakk av med den siste Final8-billetten!

Den siste billetten til Final8 for kvinner ble delt ut i Kolstad Arena sent onsdag kveld. Dermed er alle de fire semifinale-lagene klare.

Byåsen sikret seg den siste Final8-billetten etter 31-26 over Molde i Kolstad Arena. Foto. Byåsen

Før kveldens siste kvartfinale hadde tittelforsvarer Vipers Kristiansand, Sola og Storhamar sikret seg tre av de fire billettene til Final8 i Arendal i februar. Den siste billetten kjempet Byåsen og Molde om. Og det ble en skikkelig triller av en kvartfinale i Kolstad Arena i Trondheim. Vertene ledet riktignok 15-11 til pause og var i føringen i hele kampen, men Molde kjempet seg tilbake flere ganger. Etter 53 minutters spill sto det 25-24 på tavla, men en ny god periode for Byåsen sørget for seier 31-26, jubel og Final8-billetter.

Maria Hjertner satt inn syv mål for Byåsen, mens Mona Obaidli satt inn ti mål Tor Odvar Moens jenter.

Semifinaletrekningen holdes fredag 9. desember klokken 12.

PS: Det ble forøvrig en virkelig så fin onsdagskveld i Kolstad Arena ettersom Kolstads herrer også vant sin kamp i Rema 1000-ligaen mot Bækkelaget i håndballgallaen i trønderhovedstaden. Kolstad kvalifiserte seg for Final8 på herresiden for halvannen uke siden. Dermed er det to trønderlag som tar toget til Arendal og Final8 i februar.