Sparebanken Sør spanderer billetter på 30 aldersbestemte håndballag!

Norges Håndballforbund, Norsk Topphåndball og lokal arrangør ØIF Arendal vil på vegne av Sparebanken Sør invitere alle aldersbestemte lag i Region SørVest til å søke om gratisbilletter til Final8. Dette er en unik mulighet for barn og unge til å oppleve
håndballfesten på nært hold.

Final8 er «cupfinalen» i norsk håndball, og hit kommer de beste lagene i Norge for å konkurrere om det gjeveste trofeet; nemlig kongepokalen!

Hvem kan søke?
Alle aldersbestemte håndballag i Region SørVest kan søke! Det er ingen nedre aldersgrense, og den øvre aldersgrensen for å kunne kalle seg aldersbestemt er 20 år.


Gratisbillettene er tiltenkt spillere og nærmeste støtteapparat (maks 3 voksne fra hvert lag). Sparebanken Sør ønsker at barn og unge skal få anledning til å oppleve Norges nye håndballfest, og gir derfor en handsrekning for at lagene skal kunne ha økonomi til å delta.


Hvilke kamper kan man få gratisbilletter til?

Vi kan tilby 2 alternativer, enten «fredagspakken» eller «lørdagspakken».
Alternativ 1: Dagspakke fredag (24. februar) Inkluderer billetter til begge semifinalene for damer + billetter til ungdomsfesten på kvelden (festen, med DJs og underholdning, starter rett etter siste semifinale).
Alternativ 2: Dagspakke lørdag (25. februar) Inkluderer billetter til semifinalene for herrer + juniorfinalene på lørdag formiddag

Tips: Sjekk oppdatert kampoppsett med hvilke lag som spiller når på final8.no eller på handball.no. Alle kampene går i Sparebanken Sør Amfi i Arendal.

Hvordan søker man?
Dersom ditt lag ønsker å søke om gratisbilletter til Final8 oppfordrer vi deg/dere til å snarest mulig melde lagets interesse til vår kontaktperson:
Natasha Lindanger | mobil 901 13 925 | e-post: natasha.lindanger@handball.no.


Lagsnavn og ønsket antall meldes inn til Natasha på mail. Billettene fordeles etter «førstemann til mølla-prinsippet», så her er det en fordel å være rask!


Final8 er stolte av å ha en samarbeidspartner som Sparebanken Sør som på denne måten legger til rette for at hundrevis av barn og unge skal få mulighet til å oppleve Norges nye håndballfest!
Alle som mottar gratisbilletter vil også få en flott Final8-tskjorte.

Med vennlig hilsen
På vegne av Final8 og Sparebanken Sør
Per Carsten Michelsen, prosjektleder Final8