Foto: Stian Bye Høgsveen

Tett toppoppgjør i første semifinale

Det er Storhamar og Sola som starter ballet i Final8. Begge lagene har vært i finale tidligere, men de har fremdeles til gode å få med seg pokalen hjem.

Som oftest er det veldig jevne oppgjør mellom oss. Derfor blir det nok en fartsfylt og jevn kamp der begge lag har et stort ønske om å nå en NM-finale, sier Storhamartrener Kenneth Gabrielsen om semifinalen mot Sola fredag 24. februar.

I fjor endte Storhamar på andreplass i REMA 1000-ligaen, mens Sola tok tredjeplassen. Også i år følger lagene hverandre tett, og i forrige oppgjør endte det uavgjort mellom de to.

Storhamar har levert godt også internasjonalt, og har med det overbevist folket om at de er et solid lag.

Det samme har Sola, som også denne sesongen har hevdet seg i den europeiske turneringen European League. Trener Steffen Stegavik tror rammene rundt Final8 blir fantastiske, men er spent på publikumsoppmøtet på den aktuelle kampen.

– Det er to lag som ikke har særlig nær tilknytning til Arendal som skal møtes og spille fredag kl. 17.00, så jeg er spent på rammene rundt den kampen, forteller han. Stegavik ser likevel frem til en jevn kamp mot Storhamar.

– Det blir en tøff kamp. Storhamar har bare blitt bedre og bedre utover sesongen, og har levert gode resultater i Champions League i det siste. Vi har også vist stigende og god form den siste tiden, så jeg tror og håper det blir en spennende kamp å se på, sier han.

Avkast er fredag 24. februar kl. 17.00. Kjøp billetter her