Foto: May Elin Aunli

Fredag braker det løs! – Velkommen til tidenes råeste håndballarrangement

Final8 er finalespillet i norgesmesterskapet (NM) i håndball. Velkommen til håndball- og publikumsfest!

Final8 arrangeres første gang i Arendal 24.-26. februar 2023.

Da fylles Sparebanken Sør Amfi, Arendal og Sørlandet opp med supportere, håndballentusiaster, store og små ispedd konserter, fanzone og mye mer i tre festdager til ende.

På banen skal det kjempes om Kongepokaler for menn, kvinner og NM-pokaler for juniorer. Det skal spilles semifinaler og finaler denne helgen.

Fredagen starter med semifinaler for kvinner, der Storhamar møter Sola og Byåsen skal bryne seg på verdens beste kvinnelag, Vipers Kristiansand.

Lørdagen starter med juniorenes finaler, der gutta starter med oppgjøret Charlottenlund mot Nærbø. Jentene følger så på med oppgjøret Aker mot Larvik.

Lørdag ettermiddag er det herrenes tur til å sikre seg finaleplasser, først skal ØIF Arendal møte Elverum, til det som vel kan sies å være en helt åpen kamp mellom to rivaler som har kjempet mange og tette oppgjør de seneste sesonger. Etterfulgt av oppgjøret Kristiansand mot et stjernespekket Kolstad.

Søndag er den store finaledagen der damene spiller sin finale først og herrene avslutter de tre fantastiske dagene i Arendal med sin finale. Etter finalene vil vinnerne motta sine gullmedaljer og ikke minst Kongepokalen.

Foruten bataljene som foregår på banen i en festrigget Sparebanken Sør Amfi, byr Final8 på en rekke godbiter utenfor banen gjennom hele helgen. Egen fanzone i arenaen, der man kan få kjøpt seg litt og spise, møte venner og ha det gøy mellom kampene. Supporterpuber i sentrum, der klubbenes fans kan kose seg både før og etter kampene, og ikke minst en helg med håndballidenskapen på førsteplass.

Kjøp billetter her

Final8 er norsk håndballs store helg!