Foto: Kenneth McDowell

51 DAGER IGJEN: – Har du kjøpt billett til Final8?

Duellene Haslum vs. Kolstad og Elverum vs. Kristiansand for menn, duellene Vipers vs. Larvik og Storhamar vs. Sola, juniorfinaler og en håndballfest en helg til endes er rammen som venter oss i Final8 23.-25. februar i Arendal.

Final8 ble første gang arrangert i Arendal i februar i fjor. Da ble Sparebanken Sør Amfi, Arendal og Sørlandet fylt opp av supportere, store og små håndballentusiaster som koste seg med fanzone, supporterpuber, håndballopplevelser og feststemning tre festdager til ende. Denne sesongens Final8 er kun 51 dager unna. Som i fjor planlegges en rå håndball- og publikumsopplevelse for alle som elsker håndball, samhold og mesterskapsstemning.

Let the game begin

Fredag 23. februar spilles juniorfinalene. I NM J20 skal Gneist og Larvik kjempe om gullet, mens regjerende mester Charlottenlund og Haslum skal kjempe om gullet i NM G20.

Lørdag spilles det fire semifinaler. I NM menn skal Haslum vs. Kolstad og Elverum vs. Kristiansand gjøre opp seg mellom om finalebillettene for menn, mens Vipers vs. Larvik og Storhamar vs. Sola gjør opp i semifinalene om de to ledige finalebillettene.
Søndag rigges Sparebanken Sør Amfi til finaledag i NM for kvinner og menn.

51 igjen…

For det er litt av en publikum- og håndballfest som venter oss om 51 dager når Sparebanken Sør Amfi og Arendal igjen fylles opp av feststemte håndballentusiaster, 11 klubber og elleville supportere. Foruten bataljene som foregår på banen i en festrigget Sparebanken Sør Amfi, byr Final8 på en rekke godbiter også utenfor banen.

Egen fanzone for barn og unge, dj’er, Blåsemafiaen (Fikk du ikke med deg showet i fjor?) og supporterpuber i sentrum – en håndballhelg med håndballidenskapen på førsteplass!

Opplading

Vi begynner vår dekning og opplading til Final8 med ukentlige artikler om forventninger, tro, håp og jakten på pokalen. Vi skal intervjue og og lodde stemningen med flere av finalelagenes trenere og spillere, håndballeksperter og flere til. Allerede kommende mandag kan dere lesere få første smakebit med forventninger. For det er mange som vil ha pokalene som skal deles ut!

Final8 arrangeres i et samarbeid mellom Norges Håndballforbund (NHF), interesseforeningen Norsk Topphåndball og stedlig arrangør ØIF Arendal.

Har du ikke kjøpt billett?