Foto: Kenneth McDowell

FINAL8: Nærmer seg med stormskritt!

Et fantastisk håndballarrangement, Final8, står for døren. Fra 23. til 25. februar vil håndball Norges blikk rettes mot den andre utgaven av dette prestisjetunge arrangementet, hvor junior, herre og dame-lagene vil kjempe om kongepokalen!


Tiden nærmer seg for årets høydepunkt innen norsk håndball – Final8! Den 23. til 25. februar vil hallene fylles med spenning, lidenskap og håndballglede når Final8 går av stabelen for andre gang. Både på junior, herre og dame siden kan vi glede oss over å se mange sterke lag konkurrere om NM-tittelen. Men det er ikke alt – i år vil det også bli spilt bronsefinaler, noe som legger enda mer intensitet til Final8.

Anna Vjakhireva i aksjon for Vipers. Foto: Helge N. Olsen

Det blir en helg fylt med håndballidenskap, og Final8 har virkelig satt sammen et imponerende arrangement. Det blir en egen fanzone for barn og unge, hvor de kan oppleve gleden ved håndball på nært hold. I tillegg vil det være DJ-er som skaper stemning, Blåsemafiaen som sprer entusiasme, og supporterpuber i sentrum for å samle fans fra alle lagene.

En spesiell oppmerksomhet er rettet mot inngangsområdet gjennom fanzonen, som sørger for at ingen trenger å stå ute i kulden, snø eller regn før kampene. Alt fra praktiske detaljer rundt billetter vil bli ordnet her, slik at alle kan fokusere på å nyte håndballfesten.

Fanzone under Final8. Foto: Birgit Fostervold

Etter fjorårets Final8 ser vi virkelig frem til å arrangere Final8 igjen. Fanzone, fantastiske håndballkamper, show og imponerende pyroteknikk – dette blir en helg fylt med uforglemmelige øyeblikk. Hvis du ikke allerede har sikret deg billett, er det på høy tid å gjøre det nå. Ikke gå glipp av norsk håndballs store helg – Final8!

Kjøp billetter her!